START REKRUTTERINGEN NÅ

Nå dine mål og lev det livet du virkelig ønsker

Ønsker du å oppleve mer motivasjon i hverdagen, har du kjent på tretthetseffekten, eller sliter du med å kommunisere behov og forventninger med partner? Er du leder av et team og har behov for veiledning? Eller har du noen mål i livet som du ikke har verktøyene til å oppnå? Dette kan vi hjelpe deg med, gjennom coaching. Coaching tar deg videre i livet, og setter i gang en positiv endring. Du lærer mye om seg selv og får til en personlig utvikling du kan ta med seg resten av livet, på ulike arenaer.  

 

“Lever jeg det livet jeg virkelig ønsker?” 

 

Paola Andrea har en mastergrad innen ledelse og management, med fordypning i Human Resource Management, arbeidsrett og økonomi. Hun har lang erfaring innen HRM fagfeltet i et bredt utvalg av bedrifter i stillinger som HR- manager og operativ leder. I dag er Paola Andrea daglig leder og gründer av Norges Rekruttering og Akademi, og sertifisert Coach. Med sin brede bakgrunn med fokus på ledelse av mennesker, er personlig utvikling og coaching et område som både fascinerer og interesserer Paola Andrea. Vi har tatt en prat med henne om coaching, og hvorfor man bør velge å utvikle seg som menneske.

 

Hva fikk deg til å starte med coaching?  

Jeg er først og fremst interessert i mennesker og personlig utvikling, der jeg har erfart at det å arbeide med selvutvikling kan føre til at man skaper seg et bedre liv. Jeg er genuint interessert i temaet og ønsker å hjelpe andre mennesker i ulike deler av livet, så de kan mestre, lykkes og rett og slett leve bedre. Alle mennesker er unike og har mye kraft i seg, som gjør at vi kan skape det livet vi ønsker oss. Men ofte vet vi ikke om det selv.   

Alle mennesker er i konstant utvikling, og livet er sammensatt av mange ulike aspekter. Mitt ønske er å utvikle mennesker innen ulike arenaer i livet for å oppnå positive endringer, utvikling og resultater. For eksempel hvordan forbedre motivasjon og selvfølelse eller økt trygghet og mestring i livet.  

 

“Ta tilbake kontroll på eget liv ved å få god balanse mellom jobb og fritid”. 

 

 

Hvilke temaer kan coachingen handle om?

Siden livet er sammensatt av mange aspekter, og folk er i ulike deler av livet, er det mange ulike temaer du kan coaches i.

Noen eksempler er:  

  • Jobb og karriere: Hvordan oppnå de målene du ønsker i karrieren?  
  • Lederutvikling: Hvordan finne frem til den beste lederen i deg selv? 
  • Motivasjon: Hvordan få mer motivasjon og energi i hverdagen? 
  • På hjemmebane: Hvordan forbedre kommunikasjon og relasjon med partner? 
  • Fritid: Hvordan kan jeg nyte tiden “her og nå”?  
  • Økonomi: Hvordan få bedre resultater rundt din økonomiske situasjon? 
  • Vaner: Hvordan gå fra uønskede handlinger til ønskede handlinger for en bedre helse? 

 

 

I coachingen arbeider vi med det som ligger bak det vi opplever “utenfra”.  For eksempel hva som ligger bak lav motivasjon, mental tretthet og lite energi i hverdagen. 

Mye handler om å bli bevisst eget mindset, tanker og følelser. Om man observerer tankene, kan man enklere arbeide med de og utvikles i riktig retning. 

 

“Når man klarer å observere tankene, og ikke dømme de, da har man kommet langt”.  

 

En coach er en empatisk person som hjelper deg å jobbe i ønsket retning. Du vil møte en empatisk sparringspartner og støttespiller, som du kan dele tanker og følelser med, og som hjelper deg å bli den beste versjonen av deg selv.   

Visualisering er en god metode for å oppnå ønskede endringer og resultater. Dette handler om å se for deg det du ønsker deg. For eksempel visualiser at en presentasjon går kjempebra, da er det mer sannsynlig at det faktisk går bra. Det handler om mindset. 

 

Hvem er coaching for? 

Coaching passer for deg som har en utfordring, ønsker en endring i livet eller har en målsetning du vil oppnå.  

  • Privatpersoner: som ønsker livscoaching. Alle har mulighet for å utvikle seg, og det starter med at man ønsker dette selv. Og er villig til å legge ned egen innsats. 
  • Ledere: som ønsker rådgivning rundt teamledelse, lederstil og beslutningstaking. Eller er i en endringsprosess. 

 

Hvordan foregår coachingen?  

Samtalene blir individuelt tilpasset hver enkelt. For å oppnå de beste resultatene anbefales det å arbeide med temaet over tid. Har du hatt utfordringer over lang tid, må du forvente at det tar noe tid å endre disse.

 

«Coaching setter i gang endringen, viser retning og henter kraften i deg selv til å få den utviklingen du ønsker.»

 

Det første som må skje er at du er bevisst, og ønsker coaching. Du må ønske å gjøre en innsats selv. I første samtale blir vi kjent, og kartlegger tema og legger en plan for hvordan nå målet ditt. Coachingen starter allerede i første samtalen. Vi bruker også verktøy i samtalen som også kan benyttes mellom coaching samtalene, og bør arbeides med kontinuerlig.  

Samtalene foregår elektronisk eller ved fysisk oppmøte i våre lokaler på Løren/Hasle. 

Paola Andrea er leder og grunnlegger av Norges Rekruttering & Akademi. Hun brenner for å utvikle og hjelpe både kandidater og ledere. Ta gjerne kontakt for en god samtale om coaching, lederutvikling eller rekruttering. Hun hjelper deg gjerne!

Email: [email protected]

Tlf: 932 05 993

Les flere av våre blogg innlegg

Kom godt i gang med rekrutteringen for 2023

Slik lykkes du med endringer i din bedrift

Nå dine mål og lev det livet du virkelig ønsker

Motta våre nyhetsbrev om ledelse, rekruttering og karriereutviklig

 

For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg.

Les mer om personvern