START REKRUTTERINGEN NÅ

Karrierecoaching

Oppdag hvordan du kan få tilbake mestring, fremgang og glede i arbeidshverdagen. I karrierecoaching finner du svarene som gir deg klarhet og som gjør at du velger rett vei fremover. Du vil også få gode tips, råd og nye perspektiver på hvordan du mentalt og praktisk gjennomfører jobbsøkeprosessen best mulig med målet om å kapre drømmejobben.

Hva kan vi hjelpe deg med?


Mestre arbeidshverdagen med karrierecoaching


Karrierecoaching er en samtale hvor du via din karrierecoach henter frem de rette svarene du selv per nå ikke vet nok om. Karrierecoachingen vil klargjøre veien for din oppgave fremover, din motivasjon og dine riktige handlinger videre. Du blir i karrierecoachingen mer bevisst på deg selv, hvordan du fungerer og hvordan du bør navigere for å lykkes best mulig i jobbsammenheng fra nå og fremover. Du blir mer bevisst på hvorfor, hva og hvordan du skal ta rette valg i livet ditt for å lykkes i karrieren. Du får din egen coach som tar deg til målet på en profesjonell og objektiv måte.   


Motta profesjonelle dokumenter og få jobben du virkelig ønsker


Motta en skreddersydd og profesjonell skrevet CV, søknad og LinkedIn - profil som er tilpasset akkurat den stillingen du ønsker. Dette vil øke sjansen for å komme deg inn på intervju som igjen tar deg nærmere drømmejobben. Disse dokumentene vil presentere deg på en korrekt og profesjonell måte så du skiller deg positivt ut blant andre kandidater i samme rekrutteringsprosess. Vi har lang erfaring med CV, søknader og LinkedIn - profiler, da vi har skrevet og vurdert svært mange i løpet av årene. Vi vet hva de som ansetter ser etter!

 
Finn dine sterkeste egenskaper via kartlegging av din personlighet

Via personlighetesting vil du konkret kunne hente ut hva dine styrker er, og hvordan disse opptrer sammen. Persolighetstesting kan benyttes som et supplement for å klargjøre og ta deg videre i karrierecoaching, eller som verktøy alene. Du vil få vite mer om type stillinger du kan passe inn i, eller hvordan du kan bruke disse egenskapene enda bedre i rollen du arbeider i dag.


Karrierekurset  - Get Ready

Get Ready er et kurs som kan fungere 1:1 eller i gruppe, og som tar for seg de mentale prosessene i forbindelse med jobbsøkingen. Kurset hjelper deg til å vise frem den beste versjonen av deg selv i en ansettelsesprosess. 

Get Ready tar for seg: 

 • Tankeprosessen før man har begynt å søke jobb

 • Tolkning en stillingsannonser 

 • Hvordan bygge opp din CV + søknad til den aktuelle stillingen

 • Intervjuprossesen 

 • Debriefing 

 

Når bør karrierecoaching gjennomføres?  

 • Når du ikke vet helt hva du ønsker videre i karrieren

 • Når du trenger motivasjon og mening i ditt nåværende arbeid 

 • Når du er på utkikk etter en ny jobb

 • Når du er i en rekrutteringsprosess og trenger tips og gode råd før du går inn i rekrutteringsprosessen

 • Når du vil finne balanse i hverdagen mellom jobb og mestring og de andre arenaene i livet

 • Når du har en tydelig ambisjon om hvor du vil

Video Poster Image

Kontakt oss så vi finner ut hvordan vi kan hjelpe deg

Våre coacher

Paola Andrea Snare

 

Paola Andrea har har lang erfaring innen HRM fagfeltet, og er i dag daglig leder og grunnlegger av Norges Rekruttering & Akademi. Paola Andrea er sertifisert Coach, og har en bred bakgrunn med fokus på ledelse av mennesker. Personlig utvikling og coaching et område som både fascinerer og interesserer Paola Andrea. 

 

Kontakt oss

Farrukh Ahmed

 

Farrukh er Coach og karriererådgiver i Norges Rekruttering & Akademi. Med lang erfaring med coaching av team så engasjeres han av menneskers utviklingspotensialet. Farrukh ønsker å hjelpe menneskene til å selv forstå sine egne styrker, og hvordan styrkene kan brukes  i jobbsøkerprosessen og karrieren.

 

Kontakt oss

"Karrierecoaching hjelper deg å hente ut svarene som du per nå ikke er helt 100% bevisst på. Når du blir bevisst vil du mye enklere kunne navigere rett og nå dit du ønsker deg"