Sørg for at 2024 blir året du når målene dine i lederrollen, og hever deg og ditt team til et helt nytt nivå 

 

Søk på Mastermind, så du når ledermålene dine, og teamet ditt oppnår enda bedre utvikling og resultater

Dette får du i Mastermind: 

Online kurs 

Månedlig online kurs i temaene coaching, ledelse og personlig utvikling. Online læringen er fleksibel og tilpasset deg som er i en krevende jobb. De digitale kursene gjennomfører du fra det stedet som passer deg, og på det tidspunktet som passer deg best. I tillegg vil du få tilsendt digitale verktøy som vil løfte deg og ta deg til målene dine. Slik at du faktisk oppnår målene dine enklere, raskere og tryggere.    

Gruppecoaching 

I Mastermind blir du del av en ambisiøs gruppe ledere som over seks måneder mottar og gir hverandre ukentlig online gruppecoaching (1,5 time per uke). Du vil kontinuerlig bli dratt opp, støttet og coachet i riktig retning. I tillegg får du bygge ditt nettverk og oppleve å være en del av en herlig ledergruppe som ønsker å se hverandre heves, lykkes og som sørger for at du oppnår det du drømmer om. 

Felles samlinger

Møt lederne og bygg et fantastisk nettverk på tre fysiske separate dagssamlinger i løpet av det neste halve året Mastermind avholdes. Her møtes lederne i lekre og profesjonelle omgivelser hvor du vil få rådgivning, coaching, sosialisering og videreutvikling i ledelse. Bygg gode relasjoner med likesinnede. Lunsj og materiell inngår på de fysiske samlingene. 

Bonus video

Søk på Mastermind i dag og motta spennende bonus video og din konkrete guide som viser deg hvordan du arbeider mot målene dine, og faktisk når de. 

Den herlige gruppedynamikken 

Opplev den herlige gruppedynamikken. Det er denne dynamikken som løfter deg på veien i din utvikling som leder, og som er helt spesiell i Mastermind - gruppen. Hev din motivasjon, ditt mindset og entusiasme for å nå målene. 

.

"Du blir summen av de menneskene du omgir deg med. Få rett utvikling sammen med dine likesinnede ledere i Mastermind"

 

 

Søk på Mastermind nå!

 

 

Paola Andrea er ledercoach i Norges Rekruttering & Akademi (NRA). Hun har bred erfaring innen HR, coaching og ledelse, og er også sertifisert i business rådgivning/coaching og livscoaching. Paola Andrea brenner for å utvikle mennesker og få frem den beste lederen i hver enkelt!