BOOK HR-TJENESTER NÅ

SE VÅRE VIDEOER

Video Poster Image

Hjertebasert ledelse  

Det nye året er her og vi tror på et år hvor hjertebasert ledelse kommer sterkere frem i flere bedrifter og fremmer fokus på empati, det å lytte og forstå andre. Hjertebasert ledelse er ikke bare en tilnærming, det er en kultur som setter mennesker først. Å lytte, forstå og støtte ens team på en dypere og mer empatisk måte kan virkelig transformere hvordan vi leder og driver virksomhet. Om du ønsker å utforske hvordan dette konseptet kan styrke din virksomhet, eller om du bare vil dele tanker om ledelse, så er vi i NRA alltid åpent for en god samtale om HR og ledelse

Video Poster Image

Den beste onboarding- strategien for din bedrift 

Å skape den beste onboarding - strategien for selskapet gjør at du som leder får maksimert utbytte av talentene du ansetter. Å komme i gang med en strukturert og god onboarding prosess krever strategisk arbeid, før implementering og gjennomføring. Denne videoen gir deg noen tips til hvordan du som leder kan starte for å komme godt i gang med den beste onboardingen i din bedrift. 

Video Poster Image

Skap deg det livet du selv ønsker deg 

Har du noen gang reflektert over at du til enhver tid har mulighet til å skape din egen virkelighet? Vi skaper nemlig virkeligheten vår med tankene våre, med ordene vi bruker og også med det vi selv tror på. I denne videoen snakker vi om tanker, følelser og handlinger for å faktisk skape deg det livet du helst ønsker.  

Video Poster Image

Førsteinntrykk og bekreftelse 

I denne filmen gir vi deg to gode tips som det er smart å være oppmerksom på når du ansetter. Når du gjennomfører intervjuer med aktuelle kandidater kan det å balansere førsteinntrykket og bekreftelsen du får være svært viktig. I tillegg vil du ha større sjanse for å ansette den rette kandidaten for stillingen.