BOOK HR-TJENESTER NÅ

Ønsker du personlig utvikling i din karriere?

coaching karriere selvutvikling

Ønsker du å få fart på din personlige utvikling og nå målene dine i livet, eller i jobben din? Kunne du tenkt deg å bli bevisst egne tankemønstre og få et positivt tankesett som du kan nyte godt av uansett arena i livet? Norges Rekruttering & Akademi engasjeres av coaching og utvikling av mennesker. Vi har troen på at du allerede har alt du trenger for å få den utviklingen du søker, eller løse de utfordringene du måtte ha i livet. 

 

Farrukh er coach og karriererådgiver i Norges Rekruttering & Akademi. Han har lang erfaring innen utvikling av mennesker og salgsledelse, og er opptatt av å hjelpe menneskene til å selv forstå sine egne styrker, og hvordan styrkene kan brukes på den beste måten i jobbsøkerprosessen og karrieren. Farrukh tar frem det beste i de som ønsker personlig vekst og utvikling. Vi tok en samtale med ham for å finne ut mer.

 

   

Hvem passer coaching for? 

Min målgruppe er mennesker som ønsker en forandring innen karriere, livssituasjon eller personlig egenutvikling. Coaching passer for de som ønsker en forflytning fra uønsket tilstand til ønsket tilstand.

Coaching foregår slik: 

  1. Første samtale er en innledende samtale hvor vi avklarer mål og retning. Du får også gode dokumenter som CV, søknad og LinkedIn -profil som tar deg lengst mulig og skiller deg positivt ut.
  2. Deretter får du coaching og rådgivning rundt hvordan du mestrer intervju fasen best mulig. 
  3. Videre fokuserer jeg på den mentale prosessen som går på det indre; dine vaner og tankemønstre. Du får coaching på rekrutteringsprosessen fra A-Å. 

 

Hva er karrierecoaching og karriererådgivning?

Coaching = du sitter med svarene
Rådgivning = du får råd av noen andre på hva du bør velge

En karrierecoach bruker tid på å finne ut av «hvorfor» og stiller de riktige spørsmålene slik at du selv kommer frem til svaret. Karrierecoachen bevisstgjør,  “hva vil du oppnå, hvor er du, og hva må til” Mange har gjerne konkrete ambisjoner, men etter å ha snakket og fått en bevisstgjøringen rundt målene så er det mange som finner ut at det kanskje ikke var helt det de ville oppnå. En karriererådgiver har god kunnskap om mennesker, markedet, arbeidslivet og karriere, og vil gi deg konkrete råd om hva du skal gjøre. Farrukh forteller: det er viktig for meg at jeg som coach også kan feile, for det er kun sånn jeg kan bli bedre og klare å hjelpe andre. En coach bør kunne identifisere seg med andre menneskers nederlag, og lære av feilene man selv har gjort, slik at man har stått i det og reflektert rundt det. Du kan ikke lykkes hele ditt liv og hjelpe andre, hvis du aldri har feilet selv. 

 

«Hvis du aldri selv har smakt på sukker, hvordan skal du hjelpe andre å kutte ned på sukker?»

 

 

Hva er det som motiverer deg til å drive med coaching og rådgivning?

Jeg har alltid vært opptatt av hva som driver mennesker. Motivasjonen min for å drive med coaching kom først da jeg ble leder selv. Da husker jeg at det kom frem i en hendelse på et avdelingsmøte hvor man visste at det kom en endring. Mens noen gikk ut motiverte for endring, var det andre som gikk ut og ikke visste helt hva de skulle gjøre. Det som var artig var at jeg sa akkurat det samme til de som satt der, men de tok det så ulikt. Etter det ble jeg mer interessert i hva som motiverer folk. Med en gang du får en leder dimensjon så blir ting annerledes. Dersom du selger en idé til en ansatt, trenger ikke det bety at de ti andre ansatte er  helt overbeviste. Det er også noe som gjør at jeg utvikler meg som person. Jeg synes det er gøy å hjelpe andre å utvikle seg, samtidig som jeg utvikler meg selv. Man ser samme bilde, men man ser det ulikt. Jeg liker å jobbe 1-1 med mennesker og se at de lykkes og at jeg selv utvikler meg og lærer om menneskene.

 

"Du har alle svarene, og med coaching får du en støttende medspiller som hjelper deg å finne frem til disse, og også bidra til at du får et nytt perspektiv."

 

Min tilbakemelding til Farrukh:

Mitt inntrykk av Farrukh er at han er en motivert, reflektert og en ærlig coach som tar seg god tid til menneskene han møter. Han ønsker å hjelpe folk til å reflektere og bevisstgjøres egne følelser og tanker. Han har stålkontroll på det han holder på med og brenner for coaching.

Jeg likte veldig godt tredelingen av coachingpakkene, og tror absolutt at pakkene vil vekke interesse hos flere mennesker. Jeg hadde selv hørt lite om coaching før jeg tok en prat med Farrukh, men etter å ha intervjuet han sitter igjen med at jeg og reflekterer rundt om jeg bør booke meg en coachingtime selv.

 

Karrierekurs- Get Ready!

Get Ready! er et kurs for å gjøre deg som forberedt til å vise frem den beste versjonen av deg selv i en ansettelsesprosess. 

Get Ready kan deles opp i: 

  1. Tankeprosessen før man i det hele tatt har begynt å søke 
  2. Tolke en stillingsannonse 
  3. Hvordan bygge opp din CV + søknad til den aktuelle stillingen basert på steg 1 og 2 
  4. Intervjuprossesen 
  5. Debriefing 
  6.  

Er du interessert i coaching eller har noen spørsmål? Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne! 

Paola Andrea er ledercoach i Norges Rekruttering & Akademi. Hun brenner for å utvikle ledere og kandidater for å hente ut det beste i hver enkelt. Ta gjerne kontakt for en god samtale om lederutvikling, HR- tjenester, mastermind, business coaching eller rekruttering. 

Email: [email protected]     Tlf: 932 05 993

Les flere blogg innlegg

Bygg deg en effektiv strategi

Kommunikasjon, ditt hemmelige verktøy

Maksimer verdien av ditt nye talent

Meld deg på, og motta de nyeste videoene og artiklene om ledelse, personlig utvikling og human resources 

 
For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg.
Les mer om personvern