START REKRUTTERINGEN NÅ

Mastermind

Er du leder og ønsker å oppleve en herlig gruppedynamikk og omgås andre ledere som coacher så du får den fremgangen du ønsker? Vil du ha utvikling i lederrollen og i tillegg komme inn i et ledernettverk som løfter deg til de resultatene du drømmer om? Vil du bygge gode bånd med andre ledere som kan ha stor betydning for deg fremover? Da kan deltakelse i våre Mastermind nettverk være rett for deg.  

Online kurs


Deltar du i Mastermind får du tilgang til månedlig online kurs i temaene coaching og ledelse. Mastermind går over en periode på et halvt år slik at du får tid til å lære, implementere det du har lært, bygge nettverk, transformeres og utvikles. Du vil også få tilgang på konkrete verktøy som tar deg til målene dine enklere, raskere og tryggere. Kursene og verktøyene er fleksibelt lagt opp og du arbeider selv med disse når det passer deg.

Gruppecoaching


I Mastermind blir du del av en ambisiøs gruppe ledere og gründere som over seks måneder mottar og gir hverandre ukentlig online gruppecoaching. Du vil kontinuerlig bli dratt opp, støttet og coachet i riktig retning. I tillegg får du bygge ditt nettverk og oppleve å være en del av en herlig gruppe som ønsker å se hverandre heves, lykkes og som vil hverandre det aller beste. 

Felles samlinger


Møt ledere, gründere og ditt nettverk på noen fysiske samlinger i løpet av det halve året vi arbeider sammen. Mastermind gruppen vil møtes i lekre og profesjonelle omgivelser hvor du får rådgivning, ledercoaching, sosialisering og videreutvikling. Bygg ditt nettverk og opplev den herlige gruppedynamikken. Lunsj og materiell inngår på de fysiske samlingene. 

Sett deg på venteliste for årets Mastermind

 

Du er summen av menneskene du omgir deg med. Som mennesker er vi i konstant utvikling. Vi står aldri stille. Å drive ledelse og business er en fantastisk måte å utvikle deg selv på. Utvikle deg sammen med den herlige gruppen i Mastermind!