START REKRUTTERINGEN NÅ

Mastermind

Er du leder og ønsker å oppleve en herlig gruppedynamikk, og omgås andre ledere som coacher så du får den fremgangen du ønsker? Vil du ha utvikling i lederrollen og i tillegg komme inn i et ledernettverk som løfter deg til de resultatene du drømmer om. Vil du bygge gode bånd med andre ledere som kan ha stor betydning for deg fremover? Da kan deltakelse i våre Mastermind nettverk være det rette programmet for deg.  

Online kurs


Deltar du på Mastermind får du månedlig online kurs i temaene selvutvikling og ledelse. Kursene gjennomfører du online når det passer best for deg. Mastermind går over en periode på et halvt år slik at du får tid til å lære, bygge nettverk, transformeres og utvikles i din rolle. I tillegg til online kurs vil du få tilsendt konkrete verktøy som tar deg til målene dine, og som du arbeider med mellom samlingene. 

Gruppecoaching


I Mastermind blir du del av en ambisiøs gruppe ledere og gründere som over seks måneder mottar og gir hverandre ukentlig online gruppecoaching. Du vil kontinuerlig bli dratt opp, støttet og ledet i riktig retning. I tillegg får du bygge ditt nettverk og oppleve å være en del av en gruppe som ønsker å se hverandre heves, lykkes og som ønsker hverandre det aller beste. 

Felles samlinger


Møt ledere, gründere og ditt nettverk på noen fysiske samlinger i løpet av det halve året. Vi vil møtes i lekre profesjonelle omgivelser hvor du får rådgivning, coaching, sosialisering og videreutvikling. Bygg ditt nettverk og opplev den herlige gruppedynamikken. Lunsj og materiell inngår på de fysiske samlingene. 

Sett deg på venteliste for Mastermind

 

"Som mennesker er vi i konstant utvikling. Vi står aldri stille. Å drive ledelse og business er en fantastisk måte å utvikle deg selv på. Du er summen av menneskene du omgir deg med. Utvikle deg sammen med likesinnede i Mastermind"