BOOK HR-TJENESTER NÅ

Mastermind

Er du leder og ønsker å lære mer om hvordan du coacher dine medarbeidere og kollegaer? En coachene lederstil skaper motivasjon, selvgående medarbeidere og gode resultater i teamet.  Via lederutvikling i Mastermind får du lære om hvordan du coacher dine medarbeidere. Du vil også praktisere coaching over tid sammen med en herlig gruppe ledere som treffes ukentlig. Du vil komme inn i et godt ledernettverk som løfter deg til de resultatene du drømmer om. Her vil du få tid til å bygge gode bånd med andre ledere, som igjen kan ha stor betydning for deg i din karriere fremover. Søk på Mastermind nå, og få den utviklingen du fortjener i lederrollen! 

Online kurs


Deltar du i Mastermind får du tilgang til online kurs hvor du får lære coaching og ledelse. Mastermind går over en periode på et halvt år slik at du får tid til å lære, implementere det du har lært og bygge nettverk. Du vil transformeres og utvikles som leder i løpet av denne perioden. Du vil også få tilgang på konkrete verktøy som tar deg til målene dine enklere, raskere og tryggere. Kursene og verktøyene er fleksibelt lagt opp og foregår online. 

Gruppecoaching


I Mastermind blir du del av en ambisiøs gruppe ledere som over seks måneder mottar og gir hverandre ukentlig online gruppecoaching. Du vil kontinuerlig bli dratt opp, støttet og coachet i riktig retning. I tillegg får du bygge ditt nettverk og oppleve å være en del av en herlig gruppe som ønsker å se hverandre heves, lykkes og som vil hverandre det aller beste. 

Felles samlinger


Møt ledere, gründere og ditt nettverk på et utvalg fysiske samlinger i løpet av det halve året vi arbeider sammen. Mastermind gruppen vil møtes i lekre og profesjonelle omgivelser hvor du får rådgivning, ledercoaching, sosialisering og videreutvikling. Bygg ditt nettverk og opplev den herlige gruppedynamikken. Lunsj og materiell inngår på de fysiske samlingene. 

Søk på årets Mastermind

 

Du er summen av menneskene du omgir deg med i det daglige. Som menneske og leder er du i konstant utvikling.
Velg å utvikle deg sammen med andre dyktige ledere i Mastermind!