BOOK HR-TJENESTER NÅ

Om bruk av cookies

 

Når vi tilbyr tjenester, vil vi gjøre dem enkle, nyttige og pålitelige. Når tjenester leveres på internett, innebærer dette noen ganger å plassere små mengder informasjon på enheten, for eksempel datamaskin eller mobiltelefon. Disse inkluderer små filer kalt cookies.

Hvor lenge en informasjonskapsel forblir på enheten, vil avhenge av type informasjonskapsel. På våre nettsider inneholder disse informasjonskapslene ikke personlig informasjon, og kan ikke brukes til å identifisere deg.

 

Hos Norges Rekruttering & Akademi bruker vi informasjonskapsler for:

 

1. Økt Funksjonalitet
Vi gjenkjenner at du kanskje allerede har gitt et brukernavn og passord, slik at du ikke trenger å gi samme informasjon flere ganger under en oppgave.

2. Forbedret brukererfaring
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen av nettstedet ved å spore hvordan besøkende kommer til nettstedet vårt og banen de tar gjennom det, for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene våre med deg.

 

Vi bruker en type informasjonskapsler:

1. Tekniske informasjonskapsler
Data relatert til jobbsøk og innloggings detaljer

Du kan alltid justere preferansen din under personlig innstilling i den valgte nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan påvirke muligheten til å bruke alle våre funksjoner på vår nettside.