BOOK HR-TJENESTER NÅ

Har vi en superkraft i oss som vi ikke er helt klar over?

ledelse selvutvikling

Har du noen gang vært usikker på valget du skal ta, og skulle ønske du visste mer om hvilken beslutning som vil bli mest riktig for deg fremover? Faktisk kan du trene deg opp til å finne de rette svarene i løpet av kort tid. Og det mest fantastiske er at du allerede har denne «superkraften» på plass, og integrert inne i deg selv.  

 

Den sjette sansen

Du bruker alle sansene hver dag. Synet, hørselen, lukt, smak og berøring. Disse fem sansene er du helt avhengig av for å mestre hverdagen og livet. I tillegg kommer balansesansen og stedssansen. Men du har også en sjette sans, som mange av oss ikke er like klar over. Og som de fleste av oss ikke tar i bruk, selv om den er integrert i deg og har vært det hele tiden. Har du tenkt på hva som egentlig skjer i de situasjonene i livet når du bare vet at noe er helt rett, uten at det er noe helt konkret du kan vise til? Eller når du bare vet at noe er helt feil, men du kan ikke forklare hvorfor, du bare kjenner det på deg. Intuisjonen er den sjette sansen din, og den finnes i alle mennesker.  

 

"Som mennesker er vi veldig kraftfulle og har mulighet til å sense så mye mer enn det de fleste av oss er klar over"

   

De fleste av oss er vant med å forholde oss til det ytre, og alt som skjer utenfor for oss. På jobben, på fritiden, på hjemmebane og i media. Vi lever hektiske liv og er konstant på farten. Som mennesker er du veldig kraftfull og du har mulighet til å sense så mye mer enn du egentlig er klar over. Ta i bruk den sjette sansen din, som er intuisjonen eller populært kalt magefølelsen. Du har nemlig mulighet til å bruke intuisjonen til det beste for deg. For å få kontakt med intuisjonen din i hverdagen trenger du å vende fokuset innover, ha ro rund deg og lytte til deg selv. Ofte trenger vi en stille stund uten for mye som skjer rundt oss. Da har du muligheten til å lytte til deg selv og faktisk kjenne etter. Først da klarer du å ta ordentlig inn denne superkraften. For intuisjon kan virkelig være en superkraft. Den kan lede deg inn på rett vei og gjøre at du får den suksessen du ønsker deg. I de fleste tilfeller er det de små beslutningene du tar underveis i livet som fører deg til de store beslutningene og gir deg de store suksessene. Og disse beslutningene ønsker du at skal være så riktig som mulig for deg slik at du lykkes så godt som mulig fremover, og at livet ditt utfolder seg slik du ønsker. Når du bruker intuisjonen din jevnlig lærer du deg å lytte til den, og bruke den på best mulig måte.  

 

Det viktigste er intuisjonen. Intellektet er av liten betydning på veien til oppdagelser. Det kommer et sprang i bevissthet, kall det intuisjon eller hva du vil, og løsningen kommer til deg, og du vet ikke hvordan eller hvorfor.  

Albert Einstein  

 

 

Hvordan få god kontakt med din intuisjon?

Meditasjon er et verktøy som kan gjøre at du klarer å få roen og muligheten til å lytte innover. Når du trekker deg tilbake, lukker øynene og lar pusten gå rolig vil du etter hvert gå inn i meditasjon. Meditasjon gjør at du kan senke hjernefrekvensen, og da få ekstra god kontakt med intuisjonen din. De fleste av oss er fra tidligere mest vant med å bruke den venstre delen av hjernen i hverdagen. Denne delen av hjernen styrer logikken, fornuften og rasjonaliteten. For å få kontakt med den høyre delen av hjernen din, hvor intuisjonen er lokalisert trenger du å få den andre hjernehalvdelen stille. Intuisjonen visker til deg, og for å kunne lytte til den trenger du å trene den opp, med ro inne i deg og rundt deg. Når du har trent på å stilne hjernen din vil du lettere kunne få tilgang til din intuisjon. Den kan snakke til deg som en følelse men også via bilder og lyd.  

 I NRB arbeider vi jevnlig med visualisering og intuisjon for gode beslutinger, og måloppnåelse 

Bruk hjernen din og oppnå målene dine

Hjernen din er fantastisk og kan faktisk være den store årsaken til at du når målene dine. Ønsker du å nå målene dine i karrieren, eller har du mål som du har satt deg på fritiden? Det brennende ønsket ditt og viljen til å få til det du ønsker deg tar deg faktisk nærmere målet dit. Bruk visualiseringsteknikker for å oppnå det du ønsker deg i livet. Ta deg noen få minutter å lukk øynene. Se deg selv, handlingene du gjennomfører og resultatene du ønsker å oppnå, og som du virkelig ønsker deg. Kjenn på følelsen det gir deg når du oppnår målet ditt, og visualiser farger, lyder og omgivelsene rundt deg så tydelig som mulig. Se også for deg at du oppnår resultatet og at det du ønsker deg faktisk skjer. Det er også viktig for deg å tro på at du kommer til å motta det du har visualisert. Stol på at dine mål oppnås og dukker opp på de mest forventede, og på de mest uforventede måter. Forvent at dine ønsker kommer til å gå i oppfyllelse, og du vil oppleve utrolige resultater.  

 

Vil du finne ut av hvordan du eller din bedrift når målene deres, og hva som må til for å komme dit? Kontakt oss og få forslag til hvordan du og din bedrift kan utvikle dere og nå enda høyere!

Paola Andrea er ledercoach i Norges Rekruttering & Akademi. Hun brenner for å utvikle ledere og kandidater for å hente ut det beste i hver enkelt. Ta gjerne kontakt for en god samtale om lederutvikling, HR- tjenester, mastermind, business coaching eller rekruttering. 

Email: [email protected]     Tlf: 932 05 993

Les flere blogg innlegg

Bygg deg en effektiv strategi

Kommunikasjon, ditt hemmelige verktøy

Maksimer verdien av ditt nye talent

Meld deg på, og motta de nyeste videoene og artiklene om ledelse, personlig utvikling og human resources 

 
For å kunne sende deg e-post må vi lagre informasjon om deg.
Les mer om personvern